• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Utax

Op zoek naar een Utax leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Utax toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom Utax?

Utax GmbH is een Duits elektronicabedrijf dat printers, multifunctionals en faxapparaten produceert en verkoopt. Het bedrijf werd opgericht in 1969 en heeft het hoofdkantoor in Hamburg. Utax heeft ook dochterondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Denemarken, Polen en Nederland.

Het productassortiment van Utax omvat zwart-wit- en kleurenlaserprinters, LED-printers, multifunctionals en faxapparaten. Utax biedt ook een breed scala aan printerverbruiksartikelen, zoals tonercartridges en papier.

Utax has a long history of innovation and is constantly introducing new technologies to its products. In 1988, Utax was the first company to introduce LED printing technology to Europe with its P-50 LED printer.

Utax heeft een lange voorgeschiedenis van innovatie en introduceert voortdurend nieuwe technologieën in haar producten. In 1988 was Utax het eerste bedrijf dat LED-printtechnologie in Europa introduceerde met zijn P-50 LED-printer.

Koop Utax onderdelen en toners

Als u geïnteresseerd bent in Utax producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze Utax producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ Premium merken

Naast het merk Utax hebben we 30+ andere premium merken met een breed scala aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden.