• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Toshiba

Op zoek naar een leverancier van onderdelen en toners van Toshiba?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Toshiba toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom Toshiba?

Toshiba Corporation is een Japans multinationaal conglomeraat met hoofdkantoor in Toshiba Town, Minato, Tokio. Haar gediversifieerde producten en diensten omvatten apparatuur en systemen voor informatietechnologie en communicatie, elektronische onderdelen en materialen, energiesystemen, industriële en sociale infrastructuursystemen, consumentenelektronica, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur, kantoorapparatuur, alsmede verlichting en logistiek. Toshiba werd in 1939 opgericht als Tokyo Shibaura Denki K.K. door de fusie van Shibaura Seisakusho en Tokyo Denki. De bedrijfsnaam werd in 1978 officieel gewijzigd in Toshiba Corporation. Het bedrijf staat genoteerd aan de beurs van Tokio, waar het deel uitmaakt van de Nikkei 225- en TOPIX-index, en staat 116e op de Fortune Global 500 2020-lijst.

Het bedrijf is actief in ongeveer 180 landen en heeft wereldwijd meer dan 200.000 mensen in dienst. Haar dochterondernemingen hebben meer dan 190.000 mensen in dienst en leveren diensten aan klanten in 150 landen via ongeveer 1.200 bedrijven binnen de groep.

Toshiba toners en onderdelen hebben hun waarde bewezen en wij verkopen ze met vertrouwen over de hele wereld.

Koop Toshiba onderdelen en toners

Als u geïnteresseerd bent in Toshiba producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze Toshiba producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ Premium merken

Naast het merk Toshiba hebben wij 30+ topmerken met een breed assortiment aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden.