• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Panasonic

Op zoek naar een Panasonic leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Panasonic toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom Panasonic?

De Panasonic Corporation is een Japanse multinationale elektronicacorporatie met hoofdkantoor in Kadoma, Osaka, Japan. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als producent van gloeilampfittingen en is uitgegroeid tot één van de grootste elektronicaproducenten ter wereld. Panasonic produceert een breed scala aan producten, waaronder televisies, digitale camera’s, airconditioners, dvd-spelers en auto-elektronica. Panasonic is ook een toonaangevende fabrikant van printers en tonercartridges.

Panasonic printers staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Panasonic biedt een breed scala aan printermodellen voor elke behoefte, van kleine printers voor thuiskantoren tot grote commerciële printers. Panasonic tonercartridges zijn ontworpen om te werken met Panasonic printers voor een optimale printkwaliteit en prestaties.

Panasonic toner en onderdelen hebben hun waarde bewezen en wij verkopen ze met vertrouwen over de hele wereld.

Koop Panasonic onderdelen en toners

Als u geïnteresseerd bent in Panasonic producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze Panasonic producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ premium merken

Naast het merk Panasonic hebben we 30+ andere topmerken met een breed assortiment aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden.