• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Konica Minolta

Op zoek naar een Konica Minolta leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Konica Minolta toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Why Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom Konica Minolta?

Konica Minolta is een Japans technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in beeldvormings- en elektronicaproducten. Het bedrijf produceert een breed scala aan printers, waaronder laserprinters, LED-printers en 3D-printers. Konica Minolta produceert ook tonercartridges voor zijn eigen lijn printers en voor andere printermerken. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot 1873 toen het werd opgericht als optiekfabrikant. Sindsdien heeft Konica Minolta haar activiteiten uitgebreid met een breed scala aan imaging- en elektronicaproducten. Vandaag de dag is het bedrijf een wereldleider op vele markten, waaronder printing, gezondheidszorg en industriële automatisering.

Konica Minolta toner en onderdelen hebben hun waarde bewezen en wij verkopen ze met vertrouwen over de hele wereld.

Koop Konica Minolta onderdelen en toners

Als u geïnteresseerd bent in Konica Minolta producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze Konica Minolta producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ premium merken

Naast het merk Konica Minolta hebben we 30+ andere topmerken met een breed scala aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden. Gerelateerde merken