• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Riso

Op zoek naar een RISO leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Riso toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom RISO?

RISO is een Japanse drukkerij die werd opgericht in 1926. Het bedrijf produceert een breed scala aan printers en aanverwante producten, waaronder de RISO ComColor-serie kleurenprinters. De printers van RISO staan bekend om hun snelheid, betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten.

De ComColor-kleurenprinters van RISO zijn ontworpen voor toepassingen met hoge volumes. Ze maken gebruik van een unieke printkoptechnologie waardoor ze kunnen afdrukken met snelheden tot 150 pagina’s per minuut. De printers zijn ook zeer betrouwbaar, met een gemiddelde tijd tussen storingen (MTBF) van meer dan 100.000 uur.

De producten van RISO worden wereldwijd in meer dan 120 landen verkocht. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. RISO heeft ook een breed netwerk van erkende dealers en distributeurs.

De toners en onderdelen van RISO hebben hun waarde bewezen en wij verkopen ze met vertrouwen over de hele wereld.

Koop RISO onderdelen en toners

Als u geïnteresseerd bent in Riso producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze Riso producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ premium merken

Naast het merk RISO hebben we 30+ andere premium merken met een breed scala aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden.