• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Lexmark

Op zoek naar een Lexmark leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Lexmark toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom Lexmark?

Lexmark is een wereldwijde technologieleider die innovatieve imaging oplossingen en technologieën creëert om klanten wereldwijd te helpen informatie af te drukken, te beveiligen en te beheren met gemak, efficiëntie en ongeëvenaarde waarde. Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) is opgericht in 1991 en heeft zijn hoofdkantoor in Lexington, Kentucky. In de afgelopen twee decennia is Lexmark uitgegroeid tot een Fortune 500 bedrijf met meer dan 12.000 medewerkers wereldwijd. Vandaag de dag biedt Lexmark klanten een breed scala aan print- en imagingproducten, software, oplossingen en diensten waarmee ze hun productiviteit kunnen verhogen, kosten kunnen verlagen en hun werk kunnen vereenvoudigen.

Lexmark toners en onderdelen hebben hun waarde bewezen en wij verkopen ze met vertrouwen over de hele wereld.

Koop Lexmark onderdelen en toners

Als u geïnteresseerd bent in Lexmark producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze Lexmark producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ premium merken

Naast het merk Lexmark hebben wij 30+ andere premium merken met een breed scala aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden.