• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Xerox

Op zoek naar een Xerox leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Xerox toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom Xerox?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en gerenommeerde printer, dan is Xerox een goede optie. Xerox bestaat al sinds 1984 en levert hoogwaardige printers, toner en andere benodigdheden. Xerox biedt een breed scala aan printers, van basismodellen tot meer geavanceerde opties. Xerox is een betrouwbare en vertrouwde naam in de printerindustrie.

Xerox biedt een breed scala aan printers, van basismodellen tot meer geavanceerde opties. Xerox bestaat al sinds 1984, dus u kunt erop vertrouwen dat u een kwaliteitsproduct krijgt. Naast printers verkoopt Xerox ook toner en andere supplies. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en gerenommeerde printer, dan bent u bij Xerox aan het juiste adres!

Koop Xerox onderdelen en toners

Als u geïnteresseerd bent in Xerox producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze Xerox producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ premium merken

Naast het merk Xerox hebben we 30+ premium merken met een breed scala aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden.