• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

HP

Op zoek naar een HP leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van HP toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom HP?

HP is een technologiebedrijf dat printers, toners en andere computerhardware en -software produceert. HP werd in 1939 opgericht door Bill Hewlett en David Packard, en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de technologie-industrie. HP biedt een breed scala aan producten voor zowel thuis als zakelijke gebruikers, en is toegewijd aan innovatie en klanttevredenheid.HP printers zijn enkele van de meest populaire op de markt, het aanbieden van kwaliteit afdrukken tegen een betaalbare prijs. HP tonercartridges worden ook hoog gewaardeerd, omdat ze consistente resultaten en langdurige afdrukken leveren. HP’s geschiedenis is er een van innovatie en klantgerichtheid, en dit streven naar uitmuntendheid gaat vandaag de dag nog steeds door. Bezoek hp.com voor meer informatie over het bedrijf en zijn producten.

HP toner en onderdelen hebben hun waarde bewezen en wij verkopen ze met vertrouwen over de hele wereld.

Koop HP onderdelen en toners

Als u geïnteresseerd bent in HP producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze HP producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ premium merken

Naast het merk HP hebben we 30+ andere premium merken met een breed scala aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden. Gerelateerde merken