• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

OKI

Op zoek naar een Oki leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van OKI toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij doen er alles aan om u te helpen vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom Oki?

Oki is opgericht op 10 januari 1881 door Kibataro Oki als fabrikant van telegraafapparatuur. Later diversifieerde Oki naar andere gebieden zoals telecommunicatie, elektronica en printers. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Tokio, Japan. Oki is gespecialiseerd in afdrukproducten en -oplossingen voor bedrijven en consumenten. Het productaanbod omvat laserprinters, LED-printers, multifunctionele apparaten, software en diensten. Oki biedt ook een breed scala aan ondersteunende diensten, waaronder technische ondersteuning, onderhoudscontracten en verbruiksartikelen.

Oki toner en onderdelen hebben hun waarde bewezen en wij verkopen ze met vertrouwen over de hele wereld.

Koop Oki onderdelen en toners

Als u geïnteresseerd bent in OKI producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze OKI producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ premium merken

Naast het merk Oki hebben wij 30+ andere premium merken met een breed assortiment aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden.