• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Canon

Op zoek naar een Canon leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Canon toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele en compatibele toner, cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team is

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom Canon?

Canon is een Japanse onderneming die gespecialiseerd is in de productie van beeldvormende en optische producten, waaronder printers en toners. Canon heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de begindagen van de Japanse fotografie. Het bedrijf werd opgericht in 1933 en de eerste camera, de Kwanon, werd in 1934 verkocht. Canon printers staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel thuis als op kantoor. Als het gaat om het vervangen van tonercartridges, biedt Canon een groot aantal opties waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw behoeften.

Canon toners en onderdelen hebben hun waarde bewezen en wij verkopen ze met vertrouwen over de hele wereld.

Koop Canon toners en onderdelen

Als u geïnteresseerd bent in Canon producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze Canon producten, diensten en prijzen!

Neem contact op

30+ Premium merken

Naast het merk Canon hebben wij 30+ topmerken met een breed scala aan producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden.