• Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Brother

Op zoek naar een Brother-leverancier voor onderdelen en toners?

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Brother toner en supplies in Europa. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten, waaronder originele toner cartridges, drums, onderdelen en reserveonderdelen. Ons team zet zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Waarom Global Pieces?

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leverancier of distributeur moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij een brede selectie van producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij helpen u graag te vinden wat u nodig hebt, zodat u weer gewoon aan de slag kunt.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Waarom Brother?

Brother is een Japans bedrijf met een wereldwijde aanwezigheid dat bekend staat om zijn documentbeheer- en printoplossingen. Brother Industries Ltd, de formele naam van het bedrijf, werd in 1908 opgericht als de Yasui Sewing Machine Company. De Europese divisies van de organisatie werden in 2010 samengevoegd tot één entiteit, maar het regionale hoofdkantoor bestaat nog steeds in het Verenigd Koninkrijk, in de buurt van Manchester. (Label)printers en faxapparaten behoren tot de vele productlijnen van Brother.

Veel printer- en kopieerapparatuur van Brother op de markt hebben hun eigen type toner of inktcartridge nodig. Dit geldt ook voor accessoires voor labelmachines, waarvoor vaak door Brother ontworpen inktlinten nodig zijn. Naast kantoorautomatisering en professionele documentverwerking, produceert Brother computers en barcodeapparatuur die wordt gebruikt door organisaties en bedrijven die zich bezighouden met opslag- en distributiediensten in verschillende sectoren. Veel van hun producten hebben nu Wi-Fi-mogelijkheden of de mogelijkheid om via USB-verbindingen met een netwerk te worden verbonden, waardoor ze geschikt zijn voor internet.

Koop Brother onderdelen en toners en wordt Brother distributeur

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten en leveranciers om een relatie mee op te bouwen en samen te werken om aan de vraag naar Brother cartridges, onderdelen en toners te voldoen.

Als u geïnteresseerd bent in Brother producten, neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland voor meer informatie over onze Brother producten, diensten en prijzen!

Contacteer ons

30+ premium merken

Naast het merk Brother hebben we 30+ andere topmerken met een breed assortiment producten zoals toners, onderdelen en cartridges. Dankzij ons brede netwerk kunnen we altijd de beste deals aanbieden.