Onderdelen en benodigdheden voor printers

Global Pieces is een van de belangrijkste distributeurs van printer benodigdheden en -onderdelen in Europa.

  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

Wat wij doen

Global Pieces is één van de toonaangevende distributeurs van verbruiksmaterialen en onderdelen voor printers en kopieermachines in Europa. Wij leveren OEM printer- en copierbenodigdheden aan klanten over de hele wereld. Met onze concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice zijn wij uw one-stop-shop voor alle verbruiksmaterialen in printing.

Wij leveren uw portfolio van verbruiksmaterialen en onderdelen voor printers, kopieerapparaten en multifunctionele producten over de hele wereld. Onze klanten zijn grote groothandelaren, gespecialiseerde leveranciers, verschillende soorten distributeurs en geselecteerde zakelijke eindgebruikers. Onze strategische inkoopmethoden helpen ons OEM-producten met een hoge marge te introduceren, waardoor onze klanten aanzienlijke winstkansen krijgen.

Wij werken voortdurend aan innovaties in ons bedrijf om onszelf en onze processen te verbeteren om onze klanten steeds beter van dienst te zijn. Ons professionele team bedient klanten over de hele wereld met enthousiasme en toewijding.

Op zoek naar toner flessen, toner cartridges, inkt, drums (PCU), transportbanden of nietjes, dan bent u op de juiste plaats.

Need a quote?

Call with our specialist
+31 416 221401

Send your inquiry Send us an email
  • Worldwide shipping
  • OEM original only
  • Best market price

30+ premium merken

Wij verkopen alleen originele onderdelen, zoals drumunits en andere verbruiksmaterialen voor printer en copiers. Bekijk alle merken onderdelen en andere supplies voor copiers, printers, MFP’s en andere imaging apparatuur op onze merkenpagina.

Koop printer onderdelen en -benodigdheden en word onze distributeur

Global Pieces is een onafhankelijke groothandel in printer onderdelen, zoals drumunits en andere printer benodigdheden. Onze strategische inkoopmethoden helpen ons om OEM-producten met een hoge marge te introduceren, waardoor onze klanten aanzienlijke winstkansen krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen.

Get in touch